Синоптики знову попередили українців про те, що погода буде непостійною.

Погода в цьому місяці не відрізняється своєю постійністю. Часом йдуть сильні дощі, які буквально затоплюють міста. Страждають не тільки люди, а й посівні. Однак синоптики попереджають, що така погода буде ще довго. Зокрема, найближчими днями також очікуються дощі. Вони накриють більшість регіонів вже 16 червня.

На Сході, Півдні та в центральній частині країни за винятком Вінницької обл.протягом усього тижня очікується суттєві опади.

"Над цими областями висять потужні циклони, які принесуть з собою шквальний вітер, грози і можливе випадання граду. Вітер переважатиме північного напрямку 2-6 м / с », - розповіли в Метео Фарм.

Температура повітря починаючи з 15 червня почне підніматися. У нічний час температура повітря на більшій частині території країни коливатиметься від +12 до + 18°C, лише на Заході прохолодніше +10 ... 15° C. Денні температури досягнуть позначки + 18 ... + 28°C. Максимально температура підніметься в Закарпатській області і досягне позначки + 31°C.

Варто сказати, що найтеплішим місяцем цього літа буде серпень. А ось Липень особливо високою температурою не буде радувати. Іноді все так само як і в червні буде дощ. Іноді він буде затягуватися на пару днів. Але після вже буде сонечко. Ніг все одно такої спеки, як це було в 2020 році, чекати не доводиться.

Нагадаємо, що минулого року була просто аномальна спека. Люди дуже страждали. А сильне підвищення температури повітря призводило до масштабних пожеж. Це було справжньою трагедією для багатьох країн. Цього року такого не буде, зі слів синоптиків.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики знову засмутили українців новиною про те, що гряде чергове похолодання.

Також писали, що українців попередили про настання чергової негоди.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, коли в Україні настане тепло.