Синоптики поділилися прогнозом погоди на середу, 16 червня.

Погода сьогодні обіцяє бути досить мінливою. Так, спека раптом протягом дня змінитися грозовими дощами, що підтверджують дані Укргідрометцентру. Про це повідомляє "ТСН".


Зокрема, сьогодні в Україні прогнозуються короткочасні дощі, місцями грози. У південних і центральних областях місцями пройдуть значні дощі, а також вдень в окремих районах очікуються град, шквали 15-20 м/с. Зате в більшості західних областей опадів не передбачається, але вітер буде відчуватися північний, північно-східний, 7-12 м/с.

При цьому температура повітря в західних областях становитиме вдень приблизно 23-28°, а в південній частині країни термометри покажуть 20-25°. Окремо варто відзначити погодні умови в Києві, де 16 червня теж місцями пройде короткочасний дощ. Вітер у столиці очікується північно-східний, 7-12 м / с, а температура повітря вдень у межах 26-28°.


До слова, поки погода в Україні спостерігається така ж, як і обіцяли синоптики, дощова. Українці губляться щодо того, на коли їм планувати відпустку, але за словами фахівців, якщо і їхати відпочивати, то в серпні. Саме цей місяць буде найспекотнішим, якщо вірити прогнозу.

Так, з самого початку серпня стовпчики термометрів піднімуться до + 33...+ 35 градусів, а до середини місяця температура впаде до +30. При такій температурі море повинно прекрасно прогрітися, що дозволить як слід насолодитися відпусткою.

Раніше "Hyser" писав про те, що українців готують до аномальної спеки до + 40 градусів.

Також наш портал повідомляв, що були названі регіони, які цілий тиждень будуть страждати від циклонів.

Нагадуємо, що синоптики розповіли, коли негоду в Україні замінить тепло.