Так уже влаштована людина, що вона хоче знати, що буде завтра. Ось тільки вчені ще не розробили машину часу і прийдешнє як і раніше для всіх залишається загадкою. Але ж якби це було не так, то скількох помилок можна було б уникнути. Дещо підказати народам України і Росії взялася "спадкоємиця Ванги" з Казахстану.

Прогнози про майбутнє від ясновидиці Віри Ліон відомі практично на весь світ. Свого часу вона передбачала передчасний відхід Януковича з поста президента України і істотне збільшення ворогів Росії через приєднання Криму, а також вибухи в РФ в області мирного міста (постраждав Волгоград в грудні 2013 року) і переобрання Володимира Путіна в 2018 році.

Так, Віра Ліон заявила, що в 2021 році глобальних змін у світі очікувати не варто і побоюватися за загибель людства не потрібно, пишуть росЗМІ.

Разом з тим, у своїх видіннях, вона чітко побачила, що в 2021 році для Росії настануть непрості часи і країна опиниться на порозі справжньої війни. Однією з причин такого "похмурого" прогнозу є смерть в 2021 році великого російського політика. Однак, конкретного імені провісниця не стала називати.

Також Віра Ліон стверджує, що проти Росії будуть скасовані більшість санкцій накладених на неї іноземними державами, а вільне ходіння долара буде скасовано. Останнє відбудеться через те, що Сполучені Штати Америки не зможуть впоратися з економічним колапсом і країна втратить свій вплив на міжнародній арені.

Ще одне передбачення 100% порадує Ілона Маска, так як "спадкоємиця Ванги" "побачила" реалізацію повноцінної експедиції на місяць на космічному кораблі абсолютно нового типу.

Крім того, до кінця року, за прогнозами Ліон, російські вчені повинні винайти потужну зброю, аналога якої ще немає в світі, а між деякими країнами відбудеться зміна кордонів.

Також у світі почастішають сильні виверження вулканів, а деякі регіони планети навіть виявляться затопленими в результаті повеней або землетрусів. Одним словом, від природних катаклізмів і стихійних лих постраждають багато народів.

Раніше Hyser писав, что в Україні офіційно продовжили карантин до кінця літа.

Також наш портал повідомляв, що ЗСУ влаштували потужний маневр біля Криму.

Нагадавши, перший у світі дерев'яний супутник запустять у космос цього року.