Експерти назвали ТОП-3 каші, які шкідливі для здоров'я людини.

Багато людей думають про те, що їсти каші вранці - це дуже хороша ідея. Але насправді це далеко не так. Тому що така звичка може завдати великої шкоди по організму людини. Про це варто пам'ятати і постаратися збалансувати свій раціон харчування так, щоб не було потім ніяких проблем. Також важливо знати, які каші шкідливі для організму людини.

В першу чергу шкоду несе всім відома манна каша. Хоча багато хто продовжує її їсти і активно нею годувати своїх дітей. Це вже стало якоюсь традицією. Але насправді ця каша дуже шкідлива для організму людини. Особливо, що стосується дорослого організму.

Справа в тому, що саме в манній крупі міститься найменше вітамінів, корисних мікроелементів і білка. А ось глютену-білка клейковини, який здатний викликати у дитини схильність до алергії і перешкодити нормальному засвоєнню вітаміну D і заліза, — навпаки, дуже багато. Крім того, манка містить велику кількість фітинової кислоти-речовини, яка заважає засвоюватися кальцію

Друге місце займає каша з шліфованого рису. Тому що після обробки в ньому не залишається ніяких корисних речовин. Але всі інші види рису дуже навіть корисні для організму людини.

І третє місце займає, як не дивно, вівсянка. Дієтологи пояснюють це так: те, що ми їмо на сніданок, має насичувати організм на всю першу половину дня, а вівсянці це завдання не під силу через низький вміст білка. А ось калорій в Геркулесі багато-майже 400 на 100 г, втім, як і фітіновой кислоти — тієї самої, що вимиває з кісток кальцій.

Раніше Hyser писав про те, що медики назвали дієвий спосіб для того, щоб виспатися.

Також писали, що експерти назвали борошняний продукт, який активно допомагає схуднути.

Нагадавши, які спеції допомагають активно вивести токсини з організму.