В цьому році відпочинок в Одеса за ціною можна сміливо порівнювати з турецькими курортами.

Незважаючи на те, що в цьому році ціни на відпочинок в Одесі досить великі бажаючих приїхати в цю область менше не стає. Підвищення цін аргументовано тим, що минулий сезон був провалений через карантин. Цього року житло за двох на дві доби в Затоці обійдеться в 1500 гривень.

Це може бути кімната в житловому будинку з можливістю готувати на літній кухні. Замість кондиціонера просто вентилятори. Санвузол, як правило, один на дві-три кімнати.

За більш комфортний відпочинок на двох осіб доведеться заплатити від 7 000 грн, це Готелі 3-4 зірок. Як правило, там є невеликі басейни, номери з кондиціонерами, санвузлом, телевізором і безкоштовним Wi-Fi. Також передбачений сніданок.

Дорогі готелі стартують в ціні від 16 тисяч гривень. У них вже передбачені басейни, комфортабельні номери та інші зручності.

За 6 400 грн можна зняти навіть окреме шале з однією спальнею, невеликою кухнею, зоною барбекю, телевізором і пральною машинкою. Але є і більш дорогі варіанти за 8 000 – 10 000 грн.

У той же час Туреччина пропонує приблизно такі ж ціни за відпочинок, але при цьому рівнем комфорту набагато вище.

Готелі 3-4 зірок за ціною від 3 500 до 8 000 грн на двох, де все включено. Правда, сюди ще потрібно додати вартість перельоту і витрати на ПЛР-тест.

При цьому туристичний сезон в Одесі досить короткий. Море ще холодне, але туристів вже вистачає. Купатися в морі ще не дуже комфортно. Тим більше, що найактивніший період туризму в Одеській області починається з кінця липня до вересня. Але постійні туристи продовжують бронювати свої улюблені місця, щоб трохи відпочити.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали самі дивовижні озера в Україні для незабутнього відпочинку.

Також писали, що Україну накриє дика спека, сховатися буде нікуди.

Нагадаємо, що у мережі показали, що відбувається в окупованому Криму після сильних злив.