Крістіна Орбакайте опублікувала у своєму мікроблозі рідкісне фото. Співачка показала дочку Клавдію, яка подорослішала.

Російська співачка Крістіна Орбакайте має трьох дітей. Старшого сина Микиту співачка народила від Володимира Преснякова. Микита вже одружений і живе окремо від батьків, він також займається музикою. Сина Дені Орбакайте народила від бізнесмена Руслана Байсарова. Дені отримав освіту в Англії, у нього також є кохана дівчина. Дочку Клавдію Христина народила від бізнесмена Михайла Земцова. Дівчинка, якій нещодавно виповнилося 9 років, проживає в Америці разом зі своїми батьками.

Сімейні знімки-рідкість в мікроблозі Христини. Однак днями виконавиця виклала в сторіс свого мікроблогу свіже фото Клавдії. На знімку дівчинка зображена біля величезної дерев'яної фігури. Позувала Клавдія в білих шортах і майці з принтом. Як зазначила Христина, цей знімок був зроблений на ВДНГ. Очевидно, зоряне сімейство прилетіло до Москви, щоб провести тут літні канікули.

На знімку Клавдія виглядає милою і скромною дівчинкою. Очевидно, свою струнку фігуру вона успадкувала від своєї мами. А ось рисами обличчя дівчинка більше схожа на свого батька.

Відзначимо, що Клавдія – єдина внучка Алли Пугачової. Дівчинка на кілька років старше молодшої дочки Примадонни Лізи.

Як повідомлялося раніше, Максим Галкін продемонстрував прекрасну фізичну форму і оголений торс.

Hyser також писав, що у мережі обговорюють як подорослішала дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна. Ліза зовсім не схожа на батька.