Хейден Панеттьєрі здивувала шанувальників своїм вчинком. Актриса знову зійшлася з бойфрендом, який піднімав на неї руку.

Американській актрисі Хейден Панеттьєрі не щастить в особистому житті. Зірка серіалів "Герої" і "Нешвілл" 9 років зустрічалася з Володимиром Кличком. Закохані народили дочку Кайю-Євдокію, проте до весілля справа так і не дійшла. Після народження дочки Хайден впала в постродовую депресію і дуже важко з неї виходила. В результаті актриса не тільки розлучилася з батьком своєї дочки, але і залишила дитину на виховання Володимира і його мами. Сама ж Хайден вирішила повернутися в акторській кар'єрі.

Довгий час після цього про особисте життя Панеттьєрі нічого не було відомо. Однак кілька років тому світ дізнався не тільки ім'я її нового бойфренда, але і те, що він бив актрису.

Брайан Хікерсон був двічі звинувачений у домашньому насильстві. Йому заборонили наближатися до Хайден. У квітні 2021-го року його засудили до 45-ти днів ув'язнення. Однак він пробув у в'язниці всього 13 днів і два місяці тому вийшов на свободу. З тих пір Хайден і Брайн вже двічі потрапили в об'єктив папараці під час вечерь в ресторанах. Схоже, що вони знову разом.

"Хейден не забула, що він зробив, але вона хоче пробачити і рухатися далі. Вона веде тверезий спосіб життя і відчуває себе дуже добре", - говорить джерело журналу People.

Раніше рідні актриси переживали, що в компанії Брайана Хайден не тільки піддається насильству, але і спивається.

Як повідомлялося раніше, у Мережі спливли архівні знімки українських політиків. Та їх не впізнати!

Hyser також писав, що Діма Білан похвалився новим другом. Несподівано!