Через те, що країна-терористка росія продовжує бомбардувати мирні будинки українців та критичну інфраструктуру, мешканці нашої країни змушені шукати альтернативні способи, щоб жити зі світлом. Зараз йтиметься про генератори, які є досить небезпечними для людей, і не тільки.

Про це повідомляє портал "ТСН"

У мережу потрапила інформація про те, що в столиці України лише за одну добу вибухнуло два генератори. Так, у Києві, 20 грудня на території одного з ЖК двічі на добу пролунали вибухи. Однак вони були не від дронів та ракет ворога, а від генераторів.

Важливо наголосити на тому, що, на превелике щастя, постраждалих не було виявлено. Також стверджується, що цей інцидент трапився у ЖК "Комфорт Таун".

"Другий вибух за день у Комфорт Тауні на лівому березі Києва. Вибухнув і спалахнув генератор. Чудом пройшло без потерпілих і великих збитків", - йдеться у повідомленні.

Щодо першого вибуху, то він пролунав о 5:30 ранку цього ж дня у ЖК "Комфорт Таун". Як стало відомо трохи згодом, це був звук від вибуху газового балона в одній із квартир на другому поверсі ЖК. Після вибуху балона сталося займання, через що постраждали 4 особи, серед яких виявилася 4-річна дитина.

Читайте також:

"Чорна мітка" для Лукашенка: вже горить та вибухає Білорусь. Багатьох не врятували

Від цього стає ніяково: у мережі показали, як виглядають вибухи в Україні з вікна літака в Молдові. Відео

Бумеранг донесло вибуховою хвилею: у Росії звалився військовий гелікоптер з екіпажем

Москва у вогні та пекельному диму: горить найбільший торговий центр, чути вибухи. Відео