Бойовик рамзан кадиров, який є номінальним президентом Чечні, має понад десяток дітей. Тут буде доречним жарт про власну футбольну команду, але очевидно, кадиров хотів створити невелику сімейну армію, але з дівчатками виходило частіше.

Один із синів чеченського державного діяча Алі нещодавно взяв участь у турнірі зі змішаних єдиноборств (ММА) АСА 150 у Москві. 16-річний юнак переміг свого супротивника, проте, судячи з відео бою, у нерівному бою. Навіть не так – він зовсім і не виграв. Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

Спочатку слід зазначити, що цей бій був дебютним для кадировського наступника. У поєдинку в ММА хлопець здолав нокаутом дворазового чемпіона світу з армійського рукопашного бою Ісламу Акбарова. При цьому трираундовий бій не протривав і раунд. Наприкінці першої трихвилинки 17-річний суперник Алі опинився на октагоні. кадиров почав його добивати, і арбітр відразу зупинив поєдинок.

Коментуючи відео, російські вболівальники назвали побачене театром абсурду, зазначаючи, що навіть без повтору видно, як Акбаров падає ще до того, як по ньому потрапив кадиров-молодший. Очевидно, що бій був постановочним для формування іміджу кадировського спадкоємця задовго до того, як той виявить себе в реальному житті. "Золота" чеченська молодь – це кадировські діти.

Читайте також: