Мільйони українців сьогодні мріють, щоб війна завершилася якнайшвидше. І хоч Глава Офісу президента Андрій Єрмак скептично ставиться до прогнозів про закінчення війни в Україні навесні 2023 року, проте саме цей рік, за його прогнозом, буде вирішальним у війні.

Так, відповідаючи на запитання The Guardian , чи перемога включає повернення Криму, анексованого Росією в 2014 році, він відповів: "Абсолютно".

"Ми зробимо все можливе, щоб повернути нашу територію. Я розумію, що це буде важка і важка робота. Наш великий, хоробрий народ продовжуватиме боротися. Я впевнений, що наступний рік справді буде роком перемоги", - наголосив голова ВП.

З приводу можливості настання з Білорусі та зв'язку з цим недавнього візиту Путіна до Мінська він заявив, що Україна отримала розвіддані від своїх партнерів і готова до "будь-яких провокацій".

Співрозмовник також попередив про небезпеку вздовж усього кордону України та сказав: "Мені нецікаво знати, що відбувається в голові Путіна".

На запитання, як почувається Зеленський після довгих місяців війни, він відповів: "З ним все гаразд. Звичайно, він багато працює. Для нього це нормально. Він все життя працював. Він відповідальна людина і глибоко залучений у все: озброєння, військову стратегію, енергетичні та економічні питання".

Єрмак також назвав Зеленського "найкращим президентом у сучасній історії України", якого російське вторгнення підняло на рівень надзвичайного визнання у всьому світі.

Читайте також:

Йому вже зовсім погано: путін раптово скасовує всі свої поїздки. До могили не так і далеко

США вже прямо попередили путіна. Тепер йому мало не здасться. Вже почав замовлятися

Серйозна загроза ракетних ударів на Новий рік та Різдво: Зеленський зібрав військову ставку. Що відомо