У мережі потрапила інформація про те, що росія має два варіанти нового наступу на Україну. Так, у Міністерстві оборони Німеччини розповіли про потенційні нові наступи путінських окупантів.

Про це повідомляє портал новин «censor»

У Міністерстві оборони Німеччини попередили, що російські окупанти можуть розпочати нові наступи на Україну вже наступного року.

Швейцарська газета Neue Zürcher Zeitung поділилася прогнозами військових експертів, посилаючись на їхні аналізи.

Насамперед у відомстві повідомляється про те, що росія готова вести наступальні дії на Донбасі. У цей же час білоруські військові сили відіграватимуть відволікаючу роль.

Важливо зазначити, що, за словами фахівців, білоруський диктатор лукашенка не братиме участі у війні проти України безпосередньо.

Також у Міноборони Німеччини попередили про ще один, малоймовірний сценарій. Наразі йдеться про те, що білорусь нібито вступить у війну проти України безпосередньо, а її війська підуть на Київ, тоді як путінські окупанти наступатимуть на Донбас.

Також треба забувати і про те, що тиран путін дуже незадоволений тим, що захід передає зброю на територію України. Через це може бути найсильніший удар по західній Україні.

Військові аналітики з Німеччини зауважили, що на другий поворот подій для росії та білорусі буде потрібно дуже багато «м'яса» та ресурсів.

Читайте також:

Росія перекинула до Білорусі більш небезпечне озброєння Що відомо

"Чорна мітка" для Лукашенка: вже горить та вибухає Білорусь. Багатьох не врятували

Військовий розповів, навіщо до Білорусі прилетіли російські МіГ-31К, які можуть запускати "Кинджали"