Через постійні відключення від світла, у деяких українців з'явилося почуття, коли вони думають, що це несправедливо. Наприклад, є будинки, де відключають світло на 1-2 години на день, а є такі, де немає світла по 12 годин і більше. Через це НКРЕКУ вирішило дати кілька порад, як написати скаргу через «несправедливе» відключення від світла.

Про це повідомляє портал "focus"

У прес-службі держрегулятора у сфері енергопостачання сказали, що багато українців пишуть скарги неправильно, коли це стосується «несправедливого» відключення від світла. Є спеціальні зразки, які мають бути оформлені правильно, щоб їх розглянути.

Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, розповіла українцям, як правильно складати скарги, коли у вас довго немає світла.

Щоб написати заяву на відключення від світла правильно, необхідно: вказати ПІБ, місце проживання громадянина, викласти суть скарги, зауваження, пропозиції, заяви тощо., заявник повинен підписати письмове звернення із зазначенням дати.

Крім цього, подати заяву можна і в режимі онлайн. У цьому випадку потрібно вказати: ПІБ, місце проживання укладача, викласти суть питання, пропозиції чи заяви, вказати підпис заявника та дату, також потрібно вказати електронну пошту для відповіді.

Важливо зазначити, що вказувати електронний цифровий підпис не обов'язково.

Читайте також:

Коли ж буде світло? Жителям Києва та Київської області розповіли, чого очікувати найближчими тижнями

Ведучий "Холостяка" Гриша Решетник показав, як живе з сім'єю по 18 годин без світла та води