2022 рік... мабуть найважчий рік в історії української незалежності. Ще б пак, він облитий кров'ю тисячі героїв. При цьому гіркі втрати торкнулися майже кожної української родини, не винятком стали й родини артистів.

Так стало відомо, що за день до Різдва, 24 грудня на війні, під Бахмутом загинув український музикант Ілля Грабар.

Про його смерть повідомив 25 грудня Instagram рідний брат, який захищає Україну, танцюрист Назар Грабар, опублікувавши знімок Іллі.

"Це мій брат! Це мій герой! Моє натхнення і моя найбільша підтримка! Він віддав своє життя за те, що любив. Для вашої родини, країни, нашого майбутнього. Я запам'ятаю тебе таким. Незламний і сильний, як завжди. моменти ти завжди давала мені сили і віру в те, що все буде добре! Я люблю тебе! І завжди любитиму! Герої не вмирають", - написав Назар Грабар.

Назар Грабар знявся у кліпі Loboda "Твої очі". Після нападу РФ на Україну разом із братом вирушив служити до ЗСУ.

Відомо, що Ілля Грабар був родом із Дніпропетровщини, пізніше перебрався до Києва займатися кар'єрою саунд-продюсера. Після повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ та вирушив захищати Україну.

У покійного героя залишилася дружина, з якою він узаконив стосунки цього літа.

Війна забрала твоє життя. Ти пішов і забрав із собою найбільшу частину мене. Я любитиму тебе завжди, мій усміхнений козаку! Не питайте, будь ласка, нічого. Всю інформацію про прощання ми надамо згодом, — написала дружина Іллі Марія.

Читайте також:

Важливо знати: як залишатися на зв'язку, коли відключають електрику

У Повітряних силах України назвали головну мету російських ракет

Для чого досвідчені водії возять у салоні звичайну дерев'яну прищіпку