Наприклад, іспано-британська актриса Уна Чаплін, яка є онукою легендарного англійського кіноактора Чарльза Чапліна, виразилася на підтримку росіян.

Актриса відома українському глядачеві з робіт у серіалах "Шерлок", "Гра престолів" та фільмі "Аватар 2". Докладніше про скандальну заяву Уни Чаплін інформує 24 канал.

Уна Чаплін зіграла Талісу Мейгір Старк у серіалі Гра престолів. Фото: скріншот з YouTube

Уна Чаплін зіграла Талісу Мейгір Старк у серіалі Гра престолів. Фото: скріншот з YouTube

Цілих 10 місяців російсько-української війни актриса мовчала. І ось раптово як із ланцюга зірвалася, і назвала війну "ціми обставинами". Крім того, Уна Чаплін заявила, що, коли росіян називають поганими, - це всього лише стереотипи в суспільстві.

Актрису вивела із себе зміна сценарію серіалу, у зйомках якого вона зараз бере участь. Компанія Netflix знімає мінісеріал під назвою "Зрада". За сюжетом майбутнє агента МІ-6 виглядає безрадісно після зустрічі з російською шпигункою, тож йому доведеться переосмислити все своє життя. І в цьому сценарії акторці не сподобалося те, як зобразили росіян.

"Я так втомилася від того, що росіяни – погані хлопці. Навіть не можу описати. Може, нарешті хтось придумає найкращий стереотип, з яким можна було б працювати" ,
– висловилася Уна Чаплін.

Також актриса розповіла, що творці шоу вирішили додати росіян у кіно, щоб "підняти ставки":

"Можливо, вони зробили це через ці обставини (повномасштабне вторгнення, - 24 канал), можливо, щоб підняти ставки ... Буде чудово, коли ідеологічна війна, яка у нас йде з Росією, піде в минуле" .

Читайте також: