Ні для кого не секрет, що російський фітнес-блогер Олексій Столяров, який одружений з дочкою міністра оборони Сергія Шойгу, більшу частину свого життя проводить за кордоном, "у тому числі в Дубаї (ОАЕ), країні, де знаходиться одна з найсильніших резидентур ЦРУ на Близькому Сході та світі в цілому”. Враховуючи все це, чоловікові слід більше мовчати, щоб не нариватися на гнів росіян. Однак Столяров пішов далі і навіть приєднався до Інтернету до засудження російської агресії в Україні.

Стало відомо, що зять міністра оборони Сергія Шойгу Олексій Столяров поставив позначку "подобається" повідомленню російського журналіста Юрія Дудя у Telegram до роковин повномасштабного вторгнення РФ.

Так, російський журналіст написав, що російські війська за рік війни зруйнували десятки українських міст та вбили тисячі мирних жителів України. Юрій Дюдь зокрема назвав те, що відбувається зараз, "кривавою і безглуздою війною, яку розв'язав Путін і його оточення".

Ця посада сподобалася зятю Шойгу, після чого скривджені несправедливістю росіяни завалили його повідомленнями з обуреннями, мовляв, чого він не на війні. Більше того, після звинувачень у відсутності патріотизму та закликів вирушити на фронт, Столяров жорстко відповів одному з користувачів, обізвавши того "Z-бидлом" і теж запропонував йому вирушити на фронт, ніж підігрів тему.

Щоправда, після того, як на це звернули увагу ЗМІ, Столяров почав заперечувати, що лайкнув пост.

Незабаром лайк під постом Дудя зник, а сам Столяров у своїй інстаграмі заявив, що "нічого не гавкав".

"Не давайте собою маніпулювати за допомогою фотошопу. Усіх обійняв!", - написав він.

До речі, ватажок ПВК "Вагнера" ​​Євген Пригожин вже висловив намір упіймати російського блогера Олексія Столярова. Причиною цього є нібито антивоєнна позиція Столярова, який є зятем міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Позицію Пригожина опублікував Telegram-канал.

"Я його навчу протягом шести тижнів, а оскільки я сам є Z-бидлом, то допоможу йому виправитися, відправивши його на бойові дії. Я не зовсім зрозумів першу частину запиту, але оскільки там було питання: "Вдмуть чи не вдмухати", то перед цим можна йому "вдмухати", – заявив Пригожин.

Відзначимо, що зараз дочка і зять міністра оборони РФ Сергія Шойгу у своїх соцмережах демонструють розкішне життя в Арабських Еміратах, поки російське "гарматне м'ясо" гине під Бахмутом, Авдіївкою, Вугледаром та іншими українськими містами.

Читайте також:

"Росія не може перемогти": угорський друг Путіна зробив несподівану заяву