У Київському метрополітені на станції метро "Лева Толстого" сталася НП. Там молода дівчина стрибнула на рейки та йшла шляхами на зустріч поїзда, що прибував на станцію.

Про це інцидент повідомив Телеграм-канал "Київ Оперативний".

На щастя, машиніст поїзда встиг вчасно загальмувати. На фото видно, що поїзд зупинився біля заїзду на станцію. Дівчина не постраждала. До неї на шляху спустився чоловік з рюкзаком і обійняв її перед поїздом.

У поліції метрополітену підтвердили, що подібний випадок справді був зафіксований на станції метро "Льва Толстого".

Правоохоронці спільними зусиллями із працівниками метрополітену витягли дівчину з колії, викликали швидку, медики оглянули її. Ушкодження не виявили, з нею все гаразд.

Правоохоронці також зазначили, що дівчина доволі юного віку, а оскільки її здоров'ю нічого не загрожувало, то її вік не уточнювали.

"Правоохоронці отримали виклик, що дівчина стрибнула і перебуває на рейках. Вони швидко відреагували на повідомлення, спільними зусиллями з працівниками метрополітену витягли дівчину зі шляхів, викликали швидку, медики її оглянули. Тілесних ушкоджень не виявили. З нею все добре", - розповіли представники поліції Київського метрополітену.

Про чоловіка, який спустився до дівчини, правоохоронцям нічого невідомо. Можливо, це стороння людина чи все ж таки її знайома.

Читайте також:

Міні-трусики та шикарна фігурка: відома українська тенісистка похвалилася фігурою

Церковне свято 26 лютого: чому цього дня можна втратити зір

Такого ще не було: Лукашенко вирішив показати всім свою "сіру дірку"