Помер відомий актор Кліфф Саймон

У вівторок, 9 березня в Лос-Анджелесі трагічно загинув відомий актор Кліфф Саймон, який грав роль Ба'ала в науково-фантастичному серіалі "Зоряна брама". Про це повідомляє deadline.

Повідомляється, що 58-річний актор помер в результаті трагічного випадку на пляжі Топанга. Відомо, що зірка "Зоряних воріт" займався кайтсерфінгом. Даний вид спорту тільки набирає популярність і передбачає собою переміщення серфінгіста по хвилях, керуючи повітряним змієм. Шанувальники з усього світу висловлюють найглибші співчуття рідним і близьким актора.

Кліфф Саймон в ролі Ба'ала. Фото: скріншот YouTube-відео
Кліфф Саймон в ролі Ба'ала. Фото: скріншот YouTube-відео

Кліфф Саймон з'явився на світ в Йоганнесбурзі, ПАР 7 вересня 1962 року. У дитячі роки майбутній актор не замислювався про акторську кар'єру, а займався плаванням і мріяв стати плавцем.

Також Кліфф Саймон займався спортивною гімнастикою. Варто відзначити, що обидва види спорту йому давалися дуже добре і він домігся хороших результатів.

Через 13 років його сім'я прийняла рішення переїхати до Великобританії. Свою освіту майбутній актор завершив вже на новому місці і був включений в британську олімпійську збірну з плавання. У 1984 році він став учасників Олімпійських ігор, які пройшли в Лос-Анджелесі. Після цього Кліфф Саймон почав навчання в університеті Х'юстона в Техасі, але через три роки повернувся в ПАР, де добровільно відправився служити.

Високий рівень злочинності в рідному Йоганнесбурзі стали причиною переїзду, вже одруженого Кліффа, в США. Через три роки він вперше засвітився на екрані, зігравши роль в серіалі "Неш Бріджес". Більш широку популярність акторові принесла роль Ба'ала в серіалі "Зоряна брама", яку йому дали вже через рік після дебюту. Кліфф Саймон присвятив серіалу Сім років життя і за цей час став кумиром багатьох шанувальників по всьому світу.

Варто відзначити, що крім "Зоряних воріт" і серіалу "Неш Бріджес" актор засвітився і в інших проєктах, таких як "Морська поліція: Лос-Анджелес", "24 години", "Під прикриттям".

Крім того портал Нуѕег повідомляв, що помер легендарний мандрівник.