Скандальна балерина Анастасія Волочкова намагається бути яскравою і неповторною, але з кожним новим постом в соціальній мережі Instagram кількість її хейтерів лише збільшується.

Нещодавно одіозна танцівниця полетіла на відпочинок на Мальдівські острови, де невпинно позує на тлі мальовничих тропічних пейзажів. Релаксувати вона вирушила не одна, а в компанії свого таємничого коханого на ім'я Олег.

Артистка вже котрий місяць приховує його від очей цікавої публіки, але при цьому регулярно постить його «фотофрагменти» у своєму мікроблозі. Тобто, якщо в акаунті зірки з'являється спільне фото з обранцем, то він, або позує зі спини, або видно лише деякі частини його тіла.

А днями соцмережі буквально "підірвав" знімок Анастасії Волочкової і її бойфренда, зроблений на тлі розкішної обстановки її заміського підмосковного особняка. Артистка розташувалася на дивані біля свого залицяльника, але зробила це так, щоб цікаві злостивці не зуміли розглянути його обличчя.

Анастасія Волочкова зі своїм бойфрендом. Фото: скріншот Instagram

У коментарях до посту користувачі Instagram оцінили фотостарання прими та її Олега:

Артистка запевняє, що неймовірно щаслива у відносинах з нареченим, а вся критика, яка звучить на її адресу - це прояв заздрості злостивців. "Я живу красивим, відкритим життям, часто навідліг, але дуже сміливо і чесно.👍 Просто багатьом дуже терміново необхідна вакцина від заздрості!🙏 😂 "- заявила вона в одному з послань.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова показала унікальний "подарунок" від коханого.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова насмішила мережу дивною фотосесією в лазні.

Нагадуємо, що Анна Седокова позувала в нижній білизні і з оригінальним "аксесуаром" в руках.