Учасниця шоу "Холостяк" Джессіка розповіла про те, що насправді відбувається на шоу.

Учасниця проекту" Холостяк " Джессіка розповіла про те, що для неї участь у цьому шоу стала справжнім випробуванням. Але вона дуже вдячна тому, що їй все таки вдалося на нього потрапити. Так як це допомогло їй поглянути на життя зовсім під іншим кутом. Тепер у неї є чіткий вектор розвитку, якого вона має намір дотримуватися.

Також Джессіка розповіла про те, що там є постановочна лінія розвитку подій. Але всі емоції і переживання справжні. Їй дуже шкода було залишати проект. Також вона зізналася, що ніякі гроші ніхто нікому не платив. Всім учасницям давали тільки невеликі суми грошей на їжу. Також дівчина розповіла, що за час всього проекту вона витратила більше грошей, ніж їм давали. Так як постійні укладання волосся і макіяжі сильно псували волосся і шкіру.

"Насправді, я зовсім не очікувала, що стану однією з учасниць шоу, тому що надіслала свою анкету за 2-3 тижні до старту зйомок. Проект був для мене справжнім випробуванням, але всі емоції, моменти і почуття, які я пережила за ці тижні, я сприйняла, як новий життєвий досвід. 💭", - розповіла дівчина.

У коментарях користувачі Мережі були здивовані тим, що Джессіка так рано покинула проект. Так як вона була одне з найкрасивіших і приємних учасниць.

"Джесіка....все одно абсолютно не зрозумілий вибір Міші, адже неозброєним поглядом було видно що він дууже був вами захоплений, є речі, які не приховаєш, погляди, міміка, як він закохано на вас дивився...ну чесне слово...ми з чоловіком в шоці!!!😍, Джессіка ви дуже красиво і дуже гідно себе вели❤️", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Христина Асмус вразила своїх шанувальників новим фото.

Також писали, що Женька з серіалу "Сватия" показала приголомшливе декольте.

Нагадаємо, що блондинка з "жіночого кварталу" показала провокаційне фото.