Відома українська виконавиця Оля Полякова поділилася відео зі своєї ранкової пробіжки.

Артистка давно є прихильницею здорового способу життя, а тому те, що вона бігає вранці, не стало для багатьох несподіванкою. Так, Полякова виходить на пробіжку в Маріїнський парк Києва, правда наскільки часто - невідомо.

спітніла Оля Полякова показала, куди тікає з дому щоранку, фото: YouTube

Судячи з усього, таким чином цього разу артистка вирішила підбадьоритися і зарядитися енергією перед початком нового трудового тижня, перший день якого у неї очікувався досить напруженим. Хоча сама Оля Полякова висловила надію на те, що понеділок для неї пройде легко.

Справа в тому, що на понеділок у неї були заплановані зйомки кліпу на її нову пісню "Доросла дівчинка".


Варто відзначити, що вперше стало відомо про те, що Оля Полякова почала бігати ще у 2015 році. На той час артистка сильно поправилася, тому вирішила серйозно зайнятися своїм тілом.

Тоді зірка за рекомендацією дієтологів виключила зі свого раціону: хліб, цукор, білий рис, всі злаки з крохмалем і глютеном, молочні продукти, все смажене, копчене і солоне. Дієтичну їжу Полякова вже давно заправляє тільки оливковою олією. В той самий час артистка почала бігати зранку і по всій видимості, і зараз вона виходить на пробіжку.

Втім, праці 37-річної Олі Полякової не пройшли марно і їй вдалося не тільки позбутися зайвої ваги, але і непогано так підтягнути своє тіло. Тепер вона не соромиться демонструвати його у всій красі в бікіні під час своїх відпусток.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як Оля Полякова виглядала в 20 років.

Також наш портал повідомляв, що співачка Ані Лорак все ж зловили на таємних відносинах з продюсером Костянтином Меладзе.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової опублікувала провокаційні фото своєї зіркової мами.