Недавня фотосесія співачки Віри Брежнєвої викликала фурор в мережі. Артистка спробувала відтворити атмосферу нічної прогулянки по Неві в Санкт-Петербурзі, але щось пішло не так…

За сторінкою знаменитості в соціальній мережі Instagram стежать близько 12 мільйонів передплатників, які активно реагують на кожен її пост. Днями вона влаштувала імпровізовану фотосесію під час річкової подорожі, але, на думку фоловерів, виглядала дуже дивно.

Мова не йшла про вбрання артистки – блискуче плаття знавці моди і стилю оцінили досить високо. А ось ракурси і розфокус на деяких фото наштовхнули гостей аккаунта на думки про те, що знаменитість в той вечір подружилася з «зеленим змієм»...

При цьому на деякі коментарі артистка відповіла особисто і поцікавилася у злостивців, що саме стало причиною хейта:

Не секрет, що Віра Брежнєва часто спілкується зі злостивцями на інтернет-просторах і сперечається з тими, хто засинає її антикомпліментами.

Крім того, вже близько місяця в шоу-бізнесовій тусовці обговорюють скандал, пов'язаний з її чоловіком Костянтином Меладзе. Йдеться про те, що кілька знаменитих виконавиць звинуватили музиканта в домаганнях і неналежній поведінці. При цьому сам артист досі скандальні заяви на свою адресу не коментував.

Раніше "Hyser" писав про те, що Валерій Меладзе відкрив завісу таємниці особистого життя свого знаменитого брата.

Також наш портал розповів про те, що дочка Віри Брежнєвої здивувала соцмережі ефектною фотосесією.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва показала зворушливе сімейне відео з Валерієм Меладзе.