Співачка Віра Брежнєва похвалилася шанувальникам стильним вбранням і розповіла про колористичні уподобання в одязі.

Артистка постала в кадрі під час примірки елегантного сарафана рожевого кольору. Легкий наряд підкреслив стрункі форми дружини Костянтина Меладзе. Свій look вона доповнила чорним взуттям і сонцезахисними окулярами. Волосся вона зібрала у високу зачіску.

Співачка розповіла: "Я завжди байдуже ставилася до рожевого кольору. Вибирала його, тільки якщо була якась необхідність". Але після виходу її треку під назвою «Рожевий дим» - її ставлення до цього кольору кардинально змінилося.

Вона зазначила, що зараз в її житті почався новий період, і вона з величезним задоволенням вибирає меблі, одяг або аксесуари рожевих відтінків.

[embed]https://www.instagram.com/p/CRnq6xzC0TG/[/embed

У коментарях до посту фоловери оцінили стилістичні старання знаменитості компліментами. Але деяким з гостей сторінки здалося, що рожевий її старить і вони порекомендували артистці позбутися від нього:

До слова, багато фоловерів переконані, що пісня "Рожевий дим" має автобіографічний підтекст і в ній знаменитість натякає на скандальну ситуацію, пов'язану з її чоловіком Костянтином Меладзе. Йдеться про публічні звинувачення в харасменті на його адресу, озвучених такими знаменитими вокалістками як Ані Лорак і Оля Полякова.

При цьому сама Кароліна, після галасу, заявила, що була неправильно зрозуміла і не мала на увазі нічого провокаційного.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва заспівала дуетом з Костянтином Меладзе і здивувала шанувальників вокальними здібностями чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль похвалилася публіці стильним вбранням в піжамному стилі.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва показала зворушливе сімейне відео з Валерієм Меладзе.