Українцям повідомили досить насторожуючу інформацію про те, що на території Білорусі було обмежено доступ до трьох районів, що межують з Україною. Через ці маневри складаються певні побоювання щодо потенційного майбутнього наступу на Київ вдруге.

Є відомості про те, що ситуація на українсько-білоруському кордоні розжарюється дедалі більше буквально з кожним днем. У межах прикордонної смуги Лоєвського, Брагинського та Хойніцького районів було обмежено доступ. Така сама ситуація була, коли путінські окупанти вперше наступали на столицю України.

«Білорусь обмежила доступ до трьох районів Гомельської області, які межують з Україною, а саме — в межах прикордонної смуги Лоєвського, Брагинського і Хойникського районів. Вони зазначають, що з цих районів почався наступ Росії на Київ у лютому», - повідомляється в мережі.

Українські військові аналітики та Інститут вивчення війни неодноразово говорили, що ЗСУ готові до будь-яких поворотів подій. Наразі українські військові мають набагато більше досвіду та озброєння, ніж спочатку повномасштабного російського вторгнення.

Читайте також:

Діти все ще вірять у диво: воїни ЗСУ переодяглися у Святого Миколая та роздавали подарунки дітям у Бахмуті. Відео

Наші люди перебувають у глибокому тилу ворога: у ГУР розповіли про дію ЗСУ на території Росії

Перетирають на порошок: у мережі показали потужне відео, як ЗСУ з армійських фургонів HMMWV розбивають позиції рашистів. Відео

На Рівненській АЕС готовність номер один. ЗСУ готові зустрічати ворога