Довгих 11 років і ЗМІ, і близькі тероризували Дантеса та Дорофєєву розмовою про дітей, проте артисти ретельно обходили весь цей час це питання. І ось після розставання, про яке пара оголосила у березні 2022 року, Володимир заговорив про дітей вільно.

На початку вересня 27-річна бізнесвумен Даша Кацуріна та 34-річний український співак Володимир Дантес офіційно підтвердили чутки про свій роман.

Тепер же у сториз дизайнера одягу та ресторатора Даші Кацуріної час від часу з'являються милі відео, де Дантес мило грає з двома дітьми. Крім того, всі українці бачили фото, де закохані дуже близько один до одного тримають дітей та знімають себе у дзеркало.

А нещодавно пара Кацуріної та Дантеса обговорили в соцмережах народження їхньої спільної дитини, яка для Даші стане вже третьою. Очевидно, найбільше на цьому наполягає саме Володимир.

Так, у сторіс бізнесвумен з'явилося коротке відео, на якому співак говорить цікаву фразу: "Діти лайк, супер! Більше треба. Трохи мало вже". Даша перепитала, про кого саме каже її коханий: третю дитину чи собаку, на що він відповів: "І собаку, і третю".

До речі, зараз Даша Кацуріна знаходиться у Варшаві, де відкрила новий бізнес. Разом із коханою до Польщі приїхав і Дантес - там він проводить благодійний тур свого шоу "Пожежа".

Незважаючи на щільний графік, закохані намагаються якнайбільше часу проводити разом.

"Володимир приїхав до Варшави в рамках туру "Пожежа" і вимагає ще дітей. Що робити?" - Підписала відео з хлопцем Кацуріна.

За його словами, однорічний Іван та 6-річна Саша для співака натхненням.

"Давай так, батько у цих дітей є. І він реально батько. Але мені дуже приємно і круто проводити з ними час, коли є така можливість. Це круто, коли ти бачиш, як тебе починають сприймати діти. З малим у мене взагалі супервідносини . Хоч десь я повний авторитет", - сказав Володимир у розмові з Оленою Кравець.

Якось у шоумена сталася зворушлива історія з дочкою Сашком, коли вони просто сиділи та розмовляли про проблеми один одного. Після розмови Дантес був уражений.

"І я такий думаю: вау, ну діти - це зовсім не ті люди, які нічого не знають. Це ж джерело якихось історій, і ти в них навчаєшся. І мені так було круто провести цей вечір. Дякую, діти. Діти - це дуже важко, але насправді це настільки кайфово та чудово, що я кожному рекомендую", - розповів він.

Читайте також:

Його прорвало: Дантес розповів правду про стосунки з Дорофєєвою

Нехай заздрять: Надя Дорофєєва показала пустощі в ліжку з коханим Мишком

Була блондинка: у мережі з'явилося фото 15-річної Надії Дорофєєвої на відомому шоу