Український державний діяч, голова Служби зовнішньої розвідки України з 2005 по 2010 роки, генерал армії України, також відомий як голова Координаційної Ради офіцерів та військовослужбовців Микола Маломуж заявив, що Україна зможе діставати до москви завдяки своїм новим військовим розробкам .

Про це повідомляє портал «ТСН», посилаючись на українського генерала.

Варто зазначити, що український генерал Микола Маломуж сказав, що дії росіян точно не залишаться безкарними. Зазначається, що ОПК України накопичує ресурси у вигляді безпілотників та далекобійних ракетних комплексів.

"На сьогоднішній день наш оборонно-промисловий комплекс вже встановив лінійки з виробництва далекобійних ракетних комплексів, які б'ють до 1000 км, і найголовніше, це БПЛА (безпілотний літальний апарат – ред.), які справді сьогодні летять і за 600 км, і за 800 км, і за 1200 км. Ми можемо діставати не тільки до Енгельса, а й до Москви. Тому ОПК України продовжує нарощуватися цей ресурс", - заявив голова Координаційної Ради офіцерів та військовослужбовців.

Також варто нагадати, що 26 грудня в Енгельсі в Саратовській області пролунали серйозні вибухи на авіабазі. У самій росії зазначили, що цей вибух стався через безпілотників. Ще повідомляється про загиблих та постраждалих росіян.

Читайте також:

Росію зітруть з лиця землі, її більше не буде: астролог склав історичний прогноз

Вчать вбивати українців з дитинства: у Росії школярів навчатимуть стрільби з автомата та кидання гранат

Це кара небесна: росія знову палає. Потужна пожежа у торговому центрі