Всі ті, хто стежить за модними тенденціями, знають, що ще зовсім недавно колір "гостра гірчиця" був не дуже затребуваним у світі моди. А ось останнім часом деякі стилісти та модельєри використовують цей колір практично у кожному своєму показі мод. Вважається, що гірчичний колір додає образу тепла та акуратності. Олена Зеленська, виходить, не помилилася у виборі, збираючись до дітей до лікарні "Охматдит".

Так, стало відомо, що дружина президента України Олена Зеленська днями відвідала лікарню "Охматдит", де у відділенні трансплантації кісткового мозку та імунотерапії почитала дітям уривки з класичної книги Елеонор Портер "Поліанна".

Про це Перша леді повідомила у своєму Instagram-акаунті.

Для цього виходу Олена Зеленська обрала зручний образ. Так, її вибір упав на класичні сині джинси та трендовий светр з манжетами, високим об'ємним коміром у цікавому гірчичному відтінку.

Волосся вона зібрала ззаду і зробила лаконічний макіяж. Свій аутфіт Олена завершила улюбленими золотистими сережками у вигляді півників від українського бренду GUNIA Project.

Дітям перша леді України прочитала історію дівчинки Поліанни, яка втратила батьків, була серед чужих людей, втратила здатність ходити, але все одно щодня не втрачала надії на краще. Саме таку витримку зараз виявляють українські діти.

"У героїні, дівчинки Поліанни, непросте життя. Вона втратила батьків, живе серед чужих людей, втрачає здатність ходити... І все-таки зустрічає щодня з надією на краще. Непереможна оптимістка Поліанна вже понад сто років передає цей оптимізм маленьким читачам, особливо тим ., хто, як і вона, опинився у скрутній ситуації і має боротися за життя", - написала Олена у пості.

Читайте також:

"Буде важка боротьба": Зеленський розповів про звільнення Криму

Масштабний наступ Росії у 2023-му році: Зеленський розповів, що трапилося з путіним

Британці принизили путіна: кремлівському фюреру звели незвичайний пам'ятник, натякаючи на провальну війну в Україні