У 1997 році у Франції вийшов роман Фредеріка Бегбедера "Кохання живе три роки". І справді, багато пар зізнаються, що згодом їхні пристрасні гарячі стосунки перетворилися на монотонну рутину, а жінки скаржаться, що виникає відчуття, ніби вони стали для свого обранця невидимкою і лід між чоловіком і жінкою утворив гігантський айсберг.

Психологи розповіли, чому чоловік може втратити інтерес до жінки в інтимному плані.

  • Він багато працює

І справді, одна з найчастіших причин зниження лібідо у молодих чоловіків: трудоголізм. Напружена відповідальна робота, гонитва за грошима, сидячий режим пригнічують статеву систему та зношують організм: на вечірні втіхи не залишається ні сил, ні бажання.

Як виправити ситуацію?

  1. Повноцінно відпочивайте у вихідні.
  2. Заплануйте інтим: виберіть вечір, який проведете у ліжку.
  3. Додайте до прелюдії розслаблюючий масаж.
  • У нього стрес

Чоловіки нерідко переживають через роботу чи гроші, особливо якщо трапилося несподіване звільнення чи фінансові втрати. При чому через деякі установки з дитинства ("будь мужиком", "не плач, ти ж не дівчинка") він може тримати це в собі і робити ще гірше.

Порада: допоможіть йому пройти через це, а коли труднощі залишаться позаду, інтим повернеться у ваше життя.

  • Нудьга та одноманітність

Якщо в ліжку жінка слідує виключно вказівками чоловіка і не виявляє ініціативи, то секс з часом починає втомлювати партнера своєю одноманітністю. Інтим згодом взагалі зникає через кругообіг робочих та домашніх справ, а відносини переростають у дружні.

Порада: повертайте близькість назад! Звісно, ​​це миттєвий процес, а покроковий: еротичне повідомлення, легкий флірт, біси у власних очах.

І обов'язково знаходите час побути вдвох, не відволікаючись на гаджети, дітей, родичів чи побутові турботи.

Читайте також:

Мати "квасилу", а пологи приймав товариш по чарці: українка народила просто під час застілля, навіть не викликавши лікарів

Невістка Ющенка похвалилася фігурою та "привабливим" шпагатом після пологів. Фото

Маленька українка врятувала всю родину, а сама не вижила: подробиці лиха у Різдвяну ніч під Рівним