Через те, що відключення від електропостачання стало звичним для українців, їм розповіли, чим зайняти себе під час блекауту. Так, українцям дали кілька порад, ніж потішити себе, коли немає світла.

У той час, коли немає світла, більшість людей починають засмучуватися, і не знають, чим себе зайняти. Однак не потрібно вішати ніс, коли немає інтернету та доступу до улюбленого телефону. У цьому випадку можна згадати книги і набратися знань.

Також можна порадувати себе та свою сім'ю настільними іграми, наприклад, такими як «Монополія» та інші.

Відмінним варіантом підняти собі настрій у темряві стане спорт. Так, багато людей лінуються стежити за своєю формою і виглядати свіжішим і здоровішим. Під час блекауту є багато часу присвятити себе спорту.

Ще українцям радять зайнятися в'язанням, бо це допоможе відволіктися. Сюди можна зарахувати і прогулянки на свіжому повітрі, що також корисно для кожної людини. Медитація для розслаблення та заспокоєння теж не буде зайвою у такий непростий час.

Крім цього, якщо ви живете не один, а зі своєю другою половинкою, можна згадати романтику і влаштувати вечерю при свічках.

Також добре розслабить і відволіче ванна з ароматами.

Читайте також:

Несправедливе вимкнення світла: як правильно написати скаргу. Інструкція

Відключення світла на Новий рік: міністр розповів, до чого готуватись українцям

Зняти гроші можна буде навіть за повного відключення світла. В Україні створили спеціальну систему

Стильно та модно: Олена Зеленська показала светр, який буде хітом у 2023-му році