Чарівна новорічна ніч – це не лише знаходження подарунків під ялинкою, салат олів'є, шампанське та бенгальські вогні. Головною особливістю зимових свят є атмосфера сімейного тепла і затишку, які значно посилюються за допомогою традицій, що передаються з покоління в покоління. Перша леді України зізналася на публіку про те, що заведено у її родині.

Так, Олена Зеленська взяла участь у записі різдвяної програми "Ти не один" , у якій також взяли участь перші зірки українського шоубізнесу. Вони співали колядки та всім відомі хіти у 2022 році.

Олена Зеленська прийшла у чарівній блакитній сукні від дизайнера Ельвіри Гасанової. Сукня відноситься до класичної колекції, декорованої комірцем-стійкою та ременем. Її образ доповнювали бежеві туфлі-човники,

Вона поділилася своїми "фішками" щодо святкування із сім'єю новорічних та різдвяних свят. За її словами, вона любить прикрашати ялинку старими іграшками, що потрапили у спадок від її матері.

У 5-хвилинному ролику Олена зустрілася з дітьми, які поділилися з нею своїми побажаннями на свята: хтось хоче домашнього улюбленця, хтось – перемоги для України та закінчення війни. Діти – з хору GolDem kids, в якому зібралися школярі з регіонів, що постраждали від російських загарбників. Вона зазначила, що у дітей – чудові мрії і вони обов'язково здійсняться.

Зокрема, перша леді розповіла, яких традицій зазвичай дотримується її родина – двоє нащадків та чоловік Володимир.

Ми завжди з дітьми прикрашаємо будинок, готуємо смачні страви, і ми маємо таку традицію – ми завжди дістаємо старенькі ялинкові прикраси. Я маю такі ялинкові прикраси, які були ще у моєї мами, коли вона була маленькою. Вони вже не дуже блискучі, але дуже гарні,
– розповіла Олена Зеленська.

Читайте також:

Зірка індійських серіалів поклала на себе руки під час зйомок чергової серії

Україна зможе дістати російські літаки на Далекому Сході. У РНБО зробили заяву

Нелюдський страх і паніка: російським військовим вже дозволили ходити у цивільному одязі